Блог

Choose your style или ИЗБЕРИ ТВОЯТ СТИЛ и го сподели с нас!
Казвам се Ваня Недева и обожавам работата си. Щастлива съм когато успея да разбера точно вашата идея и да я превърна в реалност. В моят блог ще ви разказвам интересни факти от света на дизайна и интериора.

Декоративни трикове

Не подценявайте ефектите от тези малки трикове на текстилът. Една лека трансформация на вашият прозорец или стар стол могат да направят съществена разлика на вашата стая. Тук ще откриете хиляди идеи, които ще ви вдъхновят да преобразите вашият дом само с няколко трика използвайки цветовете като магия, която преобразява вашето ежедневие и поражда усмивка.
Поне що се отнася до вашия интериор в дома – хол, кухня, спалня, детска стая или антре ще ви изненадаме с цялости решения, които да предадат свежест, която да зарежда ежедневието ви повлияно от цветовите комбинации.

Поискайте комплексно текстилно обзавеждане.
Цялостно решение за вашият дом, хотел, ресторант, събитие.
Споделете вашата идея. Какво искате да внушите като ефект и усещане и краен резултат. Ние ще Ви помогнем да постигнете елегантно и стилно изпълнение.

Основни видове завеси и пердета

Основни видове завеси и пердета

Как да изберем текстил за пердета подходящ към интериора у дома? Прозореца в едно помещение без значение от неговото предназначение е като картина на стената. Изложението, гледката, дограмата, предназначението на стаята и още много фактори определят нуждите определящи...

повече информация
Количката е празна