Изберете страница

Покривки за ресторанти – съвети при избора, материи и поддръжка

Ресторантът е мястото, на което човек трябва да се почувства уютно, още с влизането. Атмосферата трябва да е предразполагаща, така че храненето да се превърне в блажено преживяване. Нищо не допринася повече за уютното излъчване от покривките за ресторанти. Те допълват както сервизите за хранене и приборите, така и цялото обзавеждане в салона. С правилните покривки за ресторанти вашите ястия ще изглеждат още по-апетитно и подканващо. Вижте на какво да обърнете внимание при избора на покривки за ресторанти.

Покривки за ресторанти от VanyDesign

Покривки за ресторанти от VanyDesign – качество и стил

Покривки за ресторанти от VanyDesign са отлично решение за уютната атмосфера в салона.

Предимства на покривките за ресторанти

Има ресторанти, които поставят само подложки за хранене или тишлайфери върху масата. Покривките за ресторанти обаче създават едно много по-уютно и изискано излъчване. Вижте защо те са предпочитан вариант:

  • Покривките за ресторанти, освен че са красиви, запазват масите от захабяване. Така няма да се налага да инвестирате в ново обзавеждане толкова често.
  • Покривките за ресторанти са много по-евтина инвестиция, в сравнение с поддръжката на плота на масата.
  • Благодарение на покривки за ресторанти можете бързо и лесно да променяте интериора в заведението през всеки сезон, без това да ви коства голяма инвестиция.
  • Покривките за ресторанти намаляват шума в ресторанта – да, точно така, ако поставите покривка, значително ще намалите тракането на чинии, чаши и прибори, които се удрят в масата. Покривките за ресторанти от естествени влакна поглъщат звука по-добре.
  • Много по-хигиенично е да използвате покривки за ресторанти, защото можете да ги сменяте след всеки клиент, вместо само да забърсвате плота на масата.
  • Покривките за ресторанти предотвратяват разливането – ако гостите ви разделят вино или друго върху покривката, тя веднага ще абсорбира по-голяма част от течността и няма са ѝ позволи да се разлее по цялата маса.

Покривки за ресторанти за всеки салон

Покривките за ресторанти са удобно решение за всеки салон

Покривките за ресторанти от VanyDesign придават уникалната атмосфера на всеки салон.

Съвети при избора на покривки за ресторанти

Тъй като всички покривки за ресторанти се нуждаят от безупречна поддръжка и са подложени на агресивно почистване, с цел отстраняване на всички петна, не правете компромис с качеството им. Вижте нашите съвети за избор на покривки ресторанти, които ще ви помогнат да направите най-добрата инвестиция:

  • Избирайте материи, които не задържат петна за вашите покривки за ресторанти.
  • Материята на покривките за ресторанти трябва да е изключително здрава, защото е подложена на всекидневно пране.
  • Не се подвеждайте по ниските цени. Качествените материи за покривки за ресторанти са по-скъпи, но ще ви спестят много разходи в бъдеще.
  • Покривките за ресторанти, които никога не излизат от мода са белите и тези в цвят слонова кост. Разбира се, вие можете да изберете десен, който отговаря на интериора ви, а най-хубавото е, че можете да ги сменяте често.

Бели покривки за ресторанти - класика

Белият цвят е абсолютна класика при избор на покривки за ресторанти.

Ако поръчвате покривки за ресторанти от VanyDesign, вземете предвид размера и формата на масите.

Стъпки при избора на покривки за ресторанти

Откъде да започнете с избора на покривки за ресторанти? Следвайте тези няколко стъпки и те ще ви помогнат да вземете най-правилното решение.

  • Форма на покривките за ресторанти – какви са вашите маси? Кръгли, правоъгълни, квадратни, елипсовидни? Каквато е формата на масите, такива трябва да са и покривките за ресторанти.
  • Размер на покривките за ресторанти – ако са за по-непретенциозно заведение, покривките трябва да падат с по 15-20 см от ръба на масата. Ако ресторантът ви е по-изискван, можете да отпуснете дължина между 40 и 60 см. За да създадете изключително официални обстановка, покривките за ресторанти могат да падат и до земята.
  • Материя на покривките за ресторанти – най-предпочитани са: памук, лен, смес между памук и полиестер или пък памук и лек, жакард, панама, а за по-непретенциозните заведения, тип бистро, тефлонираните покривки за ресторанти, които не задържат петна, също са добро решение. Важно е материята на покривките за ресторанти да е качествена, здрава, с устойчив цвят и лесна поддръжка.
  • Цвят или десен на покривките за ресторанти – светлите цветове се възприемат по-добре от окото, но тяхната поддръжка е по-трудна. Разбира се, можете да заложите и на покривки за ресторанти в по-смели тонове, които обаче трябва да хармонират на цялата визия.

Покривки за ресторанти в по-смели цветове

Цветни покривки за ресторанти в унисон със салона

Можете да изберете покривки за ресторанти в светли или в по-смели цветове – в хармония с визията на помещението.

Поддръжка на покривки за ресторанти

След като вече сте избрали вашите покривки за ресторанти, ще трябва да помислите и за тяхната перфектна поддръжка, за да ви служат възможно най-дълго време. Ето какво можете да направите за целта:

  • Изперете покривките за ресторанти преди първата им употреба – така ще сте сигурни, че са безупречно чисти и ще увеличите способността им да устояват на петна.
  • Почиствайте петната своевременно – щом върху някоя от покривките за ресторанти се появи петно, най-добре е да го третирате незабавно. Колкото по-бързо го атакувате с правилния препарат, колкото по-голяма вероятност има то да се изпере, без да остава следи. Например плодовите сокове могат да бъдат третирани чрез изплакване под студена вода, но с шоколадовите продукти е необходимо предварително изпиране с препарат за отстраняване на петна.
  • Използвайте омекотител за покривките за ресторанти – не само защото ще изглеждат много по-добре, но и защото по този начин се образува защитен слой, който не позволява на петната да навлязат толкова дълбоко в тъканите.

Покривки за ресторанти - грижа и поддръжка

Всички покривки за ресторанти изискват постоянна грижа и поддръжка.

Перете редовно своите поркривки за ресторанти, за да запазите безупречния им вид.

  • Перете редовно покривките за ресторанти – веднага щом покривката се замърси, тя трябва да бъде изпрана. Колкото по-дълго време стои изцапана, толкова по-бързо ще се захапи и ще започне да изглежда зле. Винаги проверявайте позволената температура за пране на вашите покривки за ресторанти.
  • Не прекалявайте със сушенето – покривките за ресторанти могат да се сушат както на слънце, така и в сушилня, но не е добре да ги оставите да изсъхнат прекалено, защото ще станат трудни за гладене. Имайте предвид, че сушенето на слънце може да доведе до избеляване, така че бъдете внимателни.
  • Гладенето е задължително – освен че ще изглеждат много по-красиви, ако са изгладени, покривните за ресторанти ще преминат и допълнителна дезинфекция, благодарение на високата температура.
  • Съхранявайте покривките за ресторанти на сухо и хладно място – най-добре е те да висят на закачалка или да се навият на руло, за да не се мачкат.

Покривки за ресторанти с перфектна визия

Покривките за ресторанти изглеждат най-добре, когато са безупречно изгладени.

Покривките за ресторанти изглеждат най-добре, когато са перфектно изгладени.

Покривки за ресторанти от Vany Design

Ако търсите висококачествени покривки за ресторанти, ушити по поръчка, можете да разчитате на Vany Design. Нашият екип от специалисти работи само с качествени платове, които гарантират издръжливост, запазване на цветовете и перфектен външен вид, дори при интензивна употреба. Освен това предлагаме голямо разнообразие от цветове и десени за покривни за ресторанти, така че със сигурност ще откриете нещо, което да пасне на вашия интериор. Свържете се с нас още днес и превърнете вашия ресторант в едно по-уютно място!

Предимства на покривките за ресторанти
Съвети при избора на покривки за ресторанти
Стъпки при избора на покривки за ресторанти
Поддръжка на покривки за ресторанти
Покривки за ресторанти от Vany Design

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка