Изберете страница

Всичко, което трябва да знаете при ушиване на пердета по поръчка

Ако имате нужда от ушиване на пердета по поръчка, които да отговарят на всичките ви изисквания, е нужна малко предварителна подготовка. Има няколко неща, за които да помислите, преди да стигнете до ушиване на пердетата. Вижте кои са те!

Ушиване на пердета по поръчка от VanyDesign

Ушиване на пердета по поръчка от VanyDesign – по всички Ваши изисквания.

Ушиване на пердета – изберете материал

Първо е нужно да изберете материал за ушиване на пердетата. Ако искате да пропускат повече слънчева светлина, изберете ефирни и по-прозрачни материи, ако търсите усамотение и искате да намалите естествена светлина, като например в спалнята, тогава заложете на по-плътни материи.

Ушиване на пердета – изберете кройка

Кройката на пердетата е много важна за цялостния вид на стаята. Ето най-разпространените кройки, по които да избирате при ушиване на пердета по поръчка:

  • Падащи право надолу – това е най-лесният модел за ушиване на пердета. Подходящ е както за високи, така и за ниски помещения. Пасва добре на модерен и на класически интериор. При ушиване на пердета с такава кройка най-добре изпъкват техните цветове и десени.
  • С волани и къдрици – тези пердета не пасват на всеки прозорец. Ако искате ушиване на пердета по поръчка за детска, момичешка стая или пък обзавеждането на дома ви е в по-романтичен и кукленски стил, биха изглеждали на място. При ушиване на пердета с волани и къдрици е най-добре да се подберат едноцветни и тънки материи, в противен случай, ще изглеждат много тежки и някак натруфени.
  • Със симетрични и асиметрични надипляния – те превръщат прозорците в произведения на изкуството и имат по-класическо излъчване. Ако домът ви е просторен, с големи стаи и високи прозорци, поръчайте ушиване на пердета с тази кройка. Към тях могат да се добавят ресни, пискюли или други детайли, но имайте предвид, че са по-трудни за поддръжка.

Ушиване на пердета по поръчка спрямо помещението

При избор на кройка за ушиване на пердета вземете предвид визията на помещението.

Ушиване на пердета – изберете перделик

Чудите се какво е перделик? Това е лента, благодарение на която се оформя наборът при ушиване на пердетата. Той позволява закачването им на корниза. На българския пазар се предлагат основно два дива перделъци:

  • Бели текстилни – използват се при ушиването на пердета от плътни, непрозрачни, светли или бели материи. Стандартните им ширини са: 25 мм и 60 мм, но вие можете да изберете и друг размер.
  • Прозрачни силиконови – прилагат се при ушиването на пердета по по-фини тъкани.

Ушиване на пердета – изберете система за окачване

Има няколко основни вида окачване, от които можете да избирате за ушиването на пердета по поръчка:

  • С пришит перделик – това е класическият вид окачване, където перделикът се пришива в горната част на пердето и набира плата. Подходящ е за всякакъв вид корнизи и пердета. Наборите при ушиването на пердета от тънки материи са: 1:2 – 2,5 – 3. Може да избирате между: непрекъснат набор, рибя кост и тройка, като първият е най-широко разпространен при ушиване на пердета по поръчка.
  • С връзки – при ушиване на пердетата се поставят текстилни ленти, които се закачат за тръбния корниза. Това окачване е подходящо за всякакви пердета, но най-често се използва в кухни или детски стаи.
  • С халки – те се монтират при самото ушиване на пердетата и минават между корниза. Това окачване е изключително стабилно, затова е подходящо за всекидневни и спални. Може да се избере както за плътни, така и за ефирни пердета.
  • С отвор – при ушиване на пердетата, в горната им част се прави канал, чрез който се нанизва на тръбен корниз. Това окачване е по-скоро с декоративна цел. Не се препоръчва пердетата да се използват често, защото се движат трудно.

Избор на очакваме при ушиване на пердета по поръчка

Изборът на окачване е важен фактор при ушиване на пердета по поръчка.

Ушиване на пердета – изберете дължина и ширина

Измерването на дължината на пердетата трябва да започне от корниза. Вие решавате докъде искате да се спускат. Може да покриват целия прозорец или да стигат чак до пода. Освен дължината, при ушиване на пердета по поръка, трябва да дадете и ширината. Тя зависи от дължината на корниза.

Ушиване на пердета по поръчка от VanyDesign

Предимствата да поръчате ушиване на пердета по поръчка са наистина много! Ние от Vany Design предлагаме персонални решения на всеки клиент. Можете да поръчате ушиване на пердета по индивидуални размери, за да сте сигурни, че ще паснат идеално в дома.

Разгледайте голямо разнообразие от десени и цветове, които предлагаме. Можете да ги комбинирате по ваш вкус, а на нас оставете качественото ушиване на пердетата. Платовете, с които работим, са изключително издръжливи, поддържат се лесно и имат дълъг живот.

Десени и цветове при ушиване на пердета по поръчка

При ушиване на пердета по поръчка от VanyDesign имате огромен избор от десени и цветове.

Помислете и каква искате да е системата за окачване на вашите пердета. Ако срещате затруднение, можете да се консултирате с нашите специалисти, които имат богат опит в ушиването на пердета от различни видове.

Ако желаете, при ушиването на пердета по поръчка, можем да добавим и допълнителни ширити и дантели. Тези малки детайли придават разкош и могат чудесно да се впишат в интериора ви.

Помечтайте как искате да изглежда вашият дом. Ние от Vany Design ще се погрижим за професионалното ушиване на пердета, които да внесат неповторима атмосфера и уют в него.

Ушиване на пердета – специални предложения от Vany Design

Ако държите на уникалния си стил, тогава разчитайте на специалните ни предложения за ушиване на пердета по поръчка. Ние от Vany Design внасяме уникални за българския пазар нови десен на полупрозрачни пердета от Испания с декоративен бордюр. Те са особено подходящи за кухня. Ако искате, можете да ни изпратите снимка на модела перде, който сте харесали, а ние ще го пресъздадем специално за вас! Избирайки нашите услуги за ушиване на пердета, вие си гарантирате високо качество, дълготрайна издръжливост и впечатляващ стил!

Специални предложения за ушиване на пердета по поръчка

Ако държите на уникален стил в дома си, попитайте за специални предложения за ушиване на пердета по поръчка от VanyDesign.

Ушиване на пердета – цени

Ако решите да поръчате ушиване на пердета при нас, трябва да знаете, че цената включва и изработката на перделък 5 см. Той е равномерен и може да се набира 1:2 или 1:1,5. Ако имате нужда от различен модел или вид перделък, цената за ушиване на пердетата може да варира. Разбира се, всичко ще бъде уточнено преди да направите поръчката, за да сте сигурни колко точно ще заплатите накрая! За нас прозрачността на условията е на първо място.

Ако искате да получите конкретна оферта с цени за ушиване на пердета, можете да се свържете чрез контактната форма в сайта или да се обадите на тел: 08888 102 77. Нашите консултанти ще ви предложат нужните решения. Можем да преобразим всяка стая в дома ви с ушиване на пердета по поръчка!

Ушиване на пердета – изберете материал
Ушиване на пердета – изберете кройка
Ушиване на пердета – изберете перделик
Ушиване на пердета – изберете система за окачване
Ушиване на пердета – изберете дължина и ширина
Ушиване на пердета по поръчка от Vany Design
Ушиване на пердета – специални предложения от Vany Design
Ушиване на пердета – цени

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка