Изберете страница

Тишлайферът е най-лесният и ефектен начин да декорирате вашата маса в кухнята, трапезарията или пък всекидневната. Може да го поставите самостоятелно, директно върху плота на масата или да го комбинирате с покривка, подложки за хранене, салфетки. Всичко зависи от Вашето въображение и личен вкус. Вижте нашите идеи за аранжировка на масата с тишлайфер.

Тишлайфер по дължина на масата

Ако искате масата ви да не изглежда празна, когато не я използвате, поставете красив тишлайфер по цялата ѝ дължина. Той може да се използва и по време на хранене; да го комбинирате с едноцветна покривка, така че неговият десен да изпъкне и да се превърне в основен декоративен елемент на масата.

Тишлайфер за маса 1

Тишлайфер за маса – свежо предложение

Тишлайфер в комбинация с подложки за маса

Ако искате да създадете по-непринудена атмосфера, тази комбинация е чудесен вариант. С нея нямате нужда от покривка, но едновременно с това плодът остава покрит и защитен от надраскване. Освен това предпазвате масата от топлината на съдовете, които поставяте върху нея.

Два тишлайфера по ширина на масата

Ето една по-нестандартна идея за декорация с два тишлайфера, поставени на равно разстояние един от друг, по ширината на масата. Един тишлайфер може да обслужи двама души и по този начин замества поставянето на подложки за маса. Може да сложите и три, и четири броя тишлайфери, зависи колко дълга е масата. Ако сте поканили повече хора, в двата празни края на масата, можете да поставите подложки, така че да има пред всеки гост.

Тишлайфер за маса 2

Тишлайфер за маса от Vany Design

Размери на тишлайфера

Стандартната му ширина е между 30 см и 60 см. Дължината му зависи от размера на масата, като тишлайферът трябва да пада от двата ѝ края с 15 см до 20 см. Може да изберете и къс вариант, който стига само до ръба на масата.

Стилове тишлайфер 

Изберете с какъв завършек или декоративен елемент да бъде Вашият тишлайфер:

  • С прав, заострен или заоблен край;
  • Обкантен с бие;
  • Обшит с дантела
  • С луксозен подгъв;
  • С пискюл от двата края;
  • С декоративен кант или дантела и къдрици – бутиков продукт на Vany Design.

Доверете се професионалистите, които работят със страст. Поръчайте тишлайфер от Vany Design!

Тишлайфер по дължина на масата

Тишлайфер в комбинация с подложки за маса

Два тишлайфера по ширина на масата

Размери на тишлайфера

Стилове тишлайфер

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка