Изберете страница

Ако обичате красотата на Вашата маса, но все пак искате да я предпазите от петна или надрасквания, най-добре изберете текстилни подложки за маса вместо покривка. Те изолират топлината, излъчвана от някои ястия и напитки, и предотвратяват директния допир на съдовете до повърхността на масата.

Предимства на подложките за маса

Външен вид:

  • Добавят текстура, цвят и акцент на масата, без да крият красотата на тази мебел.
  • Може да ги комбинирате с тишлайфер, салфетки, панерчета за хляб, калъфи за прибори за още по-интересна декорация на трапезата.
  • За официална вечеря изберете подложки в естествени и светли цветове. За по-нестандартен външен вид, заложете на интересни и пъстри десени.

Практичност:

  • Поставете само толкова подложки, колко са хората около масата.
  • Използвайте диаметъра на чиниите, за да определите от каква големина подложки имате нужда. Не забравяйте да оставите достатъчно пространство от всички страни на чинията.
  • По-лесна поддръжка. Можете да перете само замърсените подложки за маса, а останалите само да изтупате.
  • Подложките за маса от Vany Design са с хидрофобирано или тефлоново покритие. Те отблъскват течностите; остават във формата на капки, които моментално да попиете със салфетка или кърпа.
  • Устойчиви на петна и замърсявания.

    Подложки за маса 1

    Подложки за маса – предимства

Какви подложки за маса да изберете?

Ние от Vany Design изработваме подложки с най-различен десен, големина, форма и детайли. Стандартният размер на подложките за маса е 32/42 см, но Вие можете да поръчате и по индивидуален размер. Всичко зависи от ширината и дължината на Вашата маса и личните Ви предпочитания.

Сред най-предпочитаните форми за подложки за маса са правоъгълните, квадратните и кръглите. Може да изберете и по-нестандартна форма, като например сърце. То е прекрасен модел за романтични вечери с любимия човек.

Подложки за маса 2

Подложки за маса – разнообразие от десени, големина, форми

Защо да поръчате подложки за маса от  Vany Design?

При нас ще откриете голямо разнообразие от десени, но най-голямото ни предимство е, че предлагаме високо качество с бутикова стойност на изработка. Влагаме лично отношение във всяка поръчка и се стараем клиентите ни винаги да получат най-доброто. Ако искате да поръчате подложки за маса по индивидуален размер, времето за изработка е 10 работни дни. При поръчки над 100 лв. доставката до офис на Еконт или Спиди е безплатна. Във Vany Design творим всичко с внимание и любов!

Предимства на подложките за маса

Какви подложки за маса да изберете?

Защо да поръчате подложки за маса от Vany Design?

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка