Изберете страница

Проект – Сърца

Задача

Задачата ми беше да ушия тишлайфер за маса в кафявата гама и сърцата да присъстват в композицията. Модела трябваше да се доближи като визия и усещане с това килимче и разбира се да отговаря на интериора . Снимката ми беше изпратена от клиентката ми за да придобия по-добра представа за нейната идея.

Размери на масата – 145/240 см – широк плот, който позволява много възможности.

1. Подбиране на десен и материя. Спряхме се на два десена. Един дюс в кафяво за база и един флорален за декоративен кант.

2. Следваща стъпка да решим размерите на тишлайфера. Имайки предвид ширината на масата и нейната дължина отпадна стандартната форма, която е дълга ивица плат, която да пада с 20 см от двата края по дължината на масата.

3. Прецених, че ширина 60 см и дължина, която да не бъде по-дълга от плота на масата с отстояние от двата края 10 см. ще може да събере цялата композиция.
4. Каре с формата сърца са двулицеви, което има добавена стойност. Винаги може да променим настроението само с една малка промяна на десените.
5. Краен резултат
6. И за да довършим целия ансамбъл допълнихме и декоративни възглавнички два размера: средна 45/45 см. и голяма 65/65 см. с пълнеж – силиконов пух. Голямата възглавница е изключително комфортна за облягане и релаксиране.

Свържете се с нас

Обадете се на тел: 08888 102 77 и споделете.
Харесайте нашата страница във фейсбук и инстаграм.
Запишете се да получавате безплатна информация с полезни теми свързани с интериорния дизайн. ТУК и вземете 10% отстъпка за първа поръчка.
Пишете ни във Фейсбук или ни изпратете пример по който да се ориентираме. Това може да бъде снимка, която ви е вдъхновила и ние ще ви представим повече от едно решение как може да се реализира вашата идея съобразена с вашите индивидуални нужди и особености, и не на последно място, и според вашия бюджет.

Поддържаме разнообразие от материи и десени, които непрекъснато се обновяват.
ЦЕНАТА Е СПОРЕД РАЗМЕР, ИЗБРАНИЯ ДЕСЕН И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШИРИТИ И ДАНТЕЛИ.

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 08888 102 77

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка