Изберете страница

Коледа вече чука на вратата, а Вие сигурно вече сте започнали с украсата на дома. Ние от VanyDesign сме Ви подготвили 5 идеи за коледна декорация, които ще Ви създадат много уют и празнично настроение. Най-хубавото е, че можете да поръчате всяка от идеите за коледна декорация в индивидуален размер, така че да пасне идеално във Вашия дом!

Идеи за коледна декорация 1

Идеи за коледна декорация – от Vany Design

 

Идеи за коледна декорация – възглавници и калъфки

Безспорно най-уютните елементи от интериора са малките сладки възглавници, които поставяте върху дивана или леглото. Те са чудесни идеи за коледна декорация, с която да внесете празнично настроение в дома. Ако пък имате възглавници, които искате да преобразите, предлагаме коледни калъфки, които се изработват по индивидуален размер.

Идеи за коледна декорация – карета за маса

Трапезата заема централно място по време на всички големи празници, особено на Коледа. Сред нашите идеи за коледна декорация са и каретата за маса. Те са специално подбрани, така че да задоволят всеки вкус и стил. Освен това са чудесно допълнение към коледната визия на Вашия дом.

Идеи за коледна декорация – покривки за маса

Още един задължителен елемент за масата е покривката. Тя бързо може да преобрази излъчването на цялата трапеза. Не се тревожете, ако Вашата маса е с нестандартни размери, защото нашите покривки са по поръчка. Те са едни от любимите ни идеи за коледна декорация и изработваме всяка от тях с много внимание и любов!

Идеи за коледна декорация – тишлайфери

Тишлайферите са сред набиращите популярност идеи за коледна декорация през последните години. Те могат да се поставят както върху покривка, така и директно върху масата. Предлагаме красиви коледни десени, от които можем да изработим тишлайфери за Вашата маса по зададени размери.

 Идеи за коледна декорация – панери за хляб

Идеи за коледна декорация 2

Идеи за коледна декорация – коледен панер за хляб

 

Централно място на българската трапеза винаги заема хлябът. На празници като Коледа, той има още по-сакрално значение.  Панерите за хляб са чудесно допълнение към празничната трапеза. Те се изработват по поръчка от мек жакардов плат и се запълват в дунапрен. Лесни са за поддръжка и Ви позволяват да се развихрите в идеите за коледна декорация.

 

Създайте уют вкъщи с нашите аксесоари за дома!

Идеи за коледна декорация – възглавници и калъфки

Идеи за коледна декорация – карета за маса

Идеи за коледна декорация – покривки за маса

Идеи за коледна декорация – тишлайфери

Идеи за коледна декорация – панери за хляб

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка