Изберете страница

Как да преобразите спалнята само с един елемент? Изберете шалте за леглото, с което да покриете завивките и чаршафите, като едновременно с това създадете една по-спретната и завършена визия на стаята. Шалтето е най-лесният начин да превърнете досадното оправяне на леглото сутрин в приятен ритуал. Ето как да изберете перфектното шалте за Вашата спалня в няколко стъпки.

Изберете размер

Измерете дължината и ширината на матрака, както и неговата дебелина. Добре е шалтето да пада поне с по 20 см от лявата и дясната страна на леглото. Ако желаете, можете да го пуснете и до земята. Удачен вариант е да удължите шалтето от всички страни с една и съща дължина, за да можете да го подгънете пред възглавниците. Тези съвети важат в случай, че леглото Ви е свободно от двете стани. Ако е опряно до стената, може да оставите по-голяма дължина само от свободната страна, където да пада свободно.

Шалте за спалня 1

Шалте за спалня – изберете точния размер

Избор на материя

Можете да поръчате шалте от Vany Design от няколко различни материи. Вие избирате какво да бъде лицето на шалтето. За гърба използваме материя ранфорс 100%, както и 120-грамова вата, устойчива на пране. Най-предпочитаните материи за шалте са памук и микрофибър, защото са лесни за поддръжка и много устойчиви във времето.

Избор на десен

Тук можете да се развихрите, тъй като предлагаме голямо разнообразие от десени и цветове, които рядко ще срещнете на пазара. Освен много красиво, шалфето Ви ще бъде много по-различно от масово предлаганите по магазините. Може да изберете цвят, който да допълва или пък да контрастира със стените в спалнята или с други елементи като цвета на гардероба или килима. Всичко зависи от Вашия вкус.

Шалте за спалня 2

Шалте за спалня – разнообразие от десени

Шалте в комбинация с възглавници

За да придобие спалнята Ви наистина завършен вид, можете да комбинирайте шалтето с калъфки на декоративните възглавници. Те се поставят след като оправите леглото и създават неповторим уют. Изберете еднакви материи за шалтето и калъфките. А някоя от възглавниците може да е по-различна, за да бъде като акцент не само върху леглото, но и в целия интериор.

Ние от Vany Design превръщате Вашите идеи в реалност. Бъдете смели, експериментирайте, ние с удоволствие и много внимание ще изработим перфектното шалте за Вашата спалня!

Изберете размер

Избор на материя

Избор на десен

Шалте в комбинация с възглавници

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка