Изберете страница

Ако обичате традициите или просто сте почитатели на хубавото вино и добрата храна, сигурно вече търсите подаръци за Трифон Зарезан? Празникът е свързан с почитта към лозята и виното. Той е чудесен повод да се съберете с близки и приятели, и да вдигнете по една тържествена наздравица. Чудите се какво да подарите на домакините, на които ще ходите на гости? Какво ще кажете за престилка за бутилка (вино или друг алкохол) или пък персонализирана престилка за готвене? Хубавото е, че и двата подаръка са подходящи както за мъж, така и за жена! Вижте нашите предложения за празника!

Подарък за Трифон Зарезан – престилка за бутилка (вино)

Виното е основен герой на трапезата на Трифон Зарезан. Защо не го направите още по-специален, като го поднесете в престилка за бутилка! Можете сами да изберете десена и така да направите един по-нестандартен подарък. Престилките за бутилка, които ние от Vany Design предлагаме, съдържат 60% памук и 40% полиестер, така че спокойно могат да се перат на 40 градуса. Виното може да е традиционен подарък за празника, но винаги може да го поднесете по нетрадиционен начин!

Престилка за бутилка 1 - предложение

Престилка за бутилка – предложение за Трифон Зарезан!

Подарък за Трифон Зарезан – персонализирана престилка за готвене

Ако търсите подарък за някой кулинарен ентусиаст, ще улучите десетката с персонализирана престилка за готвене! Вие можете да изберете не само модела и цвета, но и имената, които да се изпишат върху нея, например: Шеф Мария или Шеф Иванов! Това не е просто престилка за готвене, това е жест на внимание, който можете да подарите на домакина за Трифон Зарезан. Персоналните подаръци винаги носят по-голяма радост, защото са единствени по рода си. Ние от Vany Design изработваме престилки за готвене от висококачествени италиански платове и с радост ще избродираме имената на ваш приятел, роднина или половинка.

Престилка за готвене 1 - предложение

Престилка за готвене – прекрасен подарък за Трифон Зарезан!

Какъвто и подарък да изберете за Трифон Зарезан, не забравяйте усмивката и доброто си настроение, именно те ще направят празника специален!

Подарък за Трифон Зарезан – престилка за бутилка (вино)
Подарък за Трифон Зарезан – персонализирана престилка за готвене

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка