Изберете страница

Прекарваме някои от най-важните моменти от живота си на масата. Събираме се със семейство и приятели, празнуваме незабравими спомени. За да направите вашата трапеза още по-привлекателна и запомняща се, е важно да помислите за сервизите за хранене. Вижте едни от най-новите и интересните тенденции, които да приложите и във вашия дом.

Сервизи за хранене в бели и неутрални тонове

Сервизите за хранене от порцелан в бяло, слонова кост или друг неутрален цвят отново са актуални. Те ще дадат шанс на ястията ви да изпъкнат и да се превърнат в основен герой на вечерта. Съчетайте сервиза за хранене с цвета на масата или столовете, за да изглежда така, сякаш са естествено продължение на трапезарията.

Сервизи за хранене 1

Сервизи за хранене – бели тонове

Винтидж сервизи за хранене

Спомняш ли си най-красивият и елегантен сервиз, който твоята баба така грижливо пазеше за скъпи гости? Изрисуван с нежни цветя и приличащ на произведение на изкуството? Тези сервизи за хранене отново са на мода, за да донесат усещането за романтика и за едно прекрасно време, в което никой не бърза, а с удоволствие се наслаждава на храната си.

Сервизи за хранене 2

Винтидж сервизи за хранене за елегантна трапеза

Сервизи за хранене с геометрични форми

Квадрати, кръгчета, триъгълници – геометричните форми разцъфват върху най-новите модели сервизи за хранене. Те хармонират чудесно с по-смели цветове и със сигурност няма да останат незабелязани на трапезата ви. Ако искате да сте в крак с модата, огледайте се за по-смели комбинации от цветове и форми!

Сервизи за хранене 3

Сервизи за хранене с геометрични форми – разнообразие от цветове

Цветни сервизи за хранене

Цветовете създават настроение и придават характер на масата. Не се страхувайте да заложите на тях при избора на нов сервиз за хранене. Цветните чинии могат отлично да почертаят ястието, ако са подбрани правилно. Освен това те засилват апетита и превръщат храненето в незабравимо преживяване.   

Сервизи за хранене 4

Цветни сервизи за хранене – за настроение на трапезата

Сервизи за хранене с интересен акцент

Ако харесвате класическите форми и цветове, изберете такива сервизи за хранене, които обаче имат някакъв интересен акцент. Нека той да е нещото, което привлича погледа и е приятна изненада за всеки на масата. Така ще имате универсален сервиз, който няма да скучен, а разчупен и интересен!

Сервизи за хранене в бели и неутрални тонове

Винтидж сервизи за хранене

Сервизи за хранене с геометрични форми

Цветни сервизи за хранене

Сервизи за хранене с интересен акцент

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка