Изберете страница

Приборите за хранене са нещо, което използвате всеки ден, но като че ли се вглеждате в тях, само когато ще ви идват гости. Освен да са удобни, стабилни и да издържат във времето, е важно приборите за хранене да си пасват с посудата на масата. Вижте кои са най-новите и интересни тенденции и как изберете прибори, които са подходящи за гости или за ежедневна употреба.

Прибори за хранене с цветни дръжки

Кой каза, че приборите, с които се храните, трябва да са скучни и стандартни? Изберете такива с цветни дръжки, които, разбира се, да си пасват със сервиза или с някой от елементите на масата. Те ще ви придадат много настроение и ще са чудесен акцент на масата. Можете да ги използвате в ежедневието или когато искате да впечатлите гостите си.

Прибори за хранене 1

Прибори за хранене – предложения с цветни дръжки

Прибори за хранене с необичайна форма

Тук имаме предвид необичайна форма на дръжките или по-интересно покритие върху тях. Този вид прибори за хранене са едновременно дискретни, елегантни, но и носещи собствен характер. Могат да се комбинират както с класически, така и с по-нестандартни сервизи за хранене. Изработени са от неръждаема стомана, устойчива на киселини и надраскване. Това ги прави идеални за ежедневна употреба. Можете да изберете лъскави или по-матови прибори за хранене, така че отлично да паснат на вашия стил.

Прибори за хранене 2

Елегантни прибори за хранене с необичайна форма

Матирани прибори за хранене

Може би сте свикнали да се оглеждате в лъжиците и другите прибори, но защо не помислите за такива с матово покритие? То може да бъде и с цвят –  черно, златно или пък розово злато. Така ще превърнете цялата декорация на масата в истински шедьовър. Златните и тези с по-меден цвят чудесно ще се впишат в една рустикална вечеря или обяд. Докато черните прибори са за смелите експериментатори с кухнята!

Прибори за хранене 3

Матирани прибори за хранене – чудесно допълнение към трапезата!

За да декорирате вашата красива трапеза, разгледайте разнообразието от прибори за хранене, които ние от Vany Design предлагаме. Всички те са с доказано качество, така че дълго ще се наслаждавате на любимите си ястия!

Прибори за хранене с цветни дръжки

Прибори за хранене с необичайна форма

Матирани прибори за хранене

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка