Изберете страница

Свети Валентин разкрива романтичната ни страна. Той е още един красив повод да направим мил подарък на любим човек. Спалното бельо, в цветовете на любовта, е чудесен подарък, от който ще се възползват и двамата в двойката. Декоративните възглавници пък са мил начин да кажете „Обичам те“! Те, както и спалното бельо, могат да бъдат персонализирани, ако желаете. Ние от Vany Design създаваме всичко с любов, за да направим празника ви специален.  

Спално бельо за Свети Валентин  

Ако търсите българско спално бельо в духа на Свети Валентин, ние от Vany Design ще го изработим специално за вас! Използваме висококачествен 100% памук Ранфорс, който ви дарява с невероятното чувство за комфорт. Комплектите ни спално бельо за Свети Валентин включват: долен чаршаф, плик за олекотени завивки и калъфки за възглавници. Можете да изберете различен десен за всяка част от спалното бельо или да персонализирате част от него, например калъфките, с имена или послание. Друго предимство на нашите комплекти спално бельо е, че са двулицеви, за да внесат още пъстрота в деня ви! Единственото, което е нужно за изработването на вашето романтично спално бельо, са точни размери.

Идея за спално бельо

Свежо предложение за спално бельо,подходящо за Свети Валентин.

Декоративни възглавници за Свети Валентин    

Ако търсите подарък за Свети Валентин, с който да изразите своята нежност, изберете романтични декоративни възглавници. Може да са във формата на сърце, а десенът избирате вие – класическо червено, бебешко розово или с пъстри флорални мотиви. Декоративните възглавници носят усещане на уют. Освен красиви, те са изключително меки и приятни на допир.

Специално за Свети Валентин, ние от Vany Design, предлагаме уникалното трио – декоративните възглавници от сет „Романтика“. Те ще разтопят всяко сърце  и ще са чудесно допълнение в интериора на всеки дом! Ние можем да ви предложим богата палитра от десени за декоративни възглавници с различни форми и размери.

Декоративни възглавници предложения

Декоративни възглавници във формата на сърце са чудесен подарък за Св.Валентин!

Направете празника си вълшебен, покажете нежно отношение с продуктите на Vany Design.

Спално бельо за Свети Валентин

Декоративни възглавници за Свети Валентин

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка