Изберете страница

През последната година прекарваме все повече време вкъщи, затова е важно да създадем уют в дома. Превърнете ежедневните дейности, като пиене на кафе и похапване на нещо сладко, в преживяване. Изберете елегантни сервизи за кафе и чай, и сервиз за торти. Това са чудесни аксесоари за дома, които да подарите на себе си или на някой близък, за да внесете радост в делника!

Сервизи за торта

Ако обичате да си похапвате сладко, направете го елегантно и с финес. Поднесете своите кулинарни експерименти в красив сервиз за торта. Vany Design е официален представител на гръцкия производител на порцеланови сервизи за хранене TRIO – Life is nice! Предлагаме голямо разнообразие от дизайни, които отговарят на всички стандарти за здравина и качество. Сервизите за торта включват различни съдове – десертни чинии, купички, плато, фруктиера, форми за печене, стенд за сладкиши и други.

Сервизи 1

Сервизи за торти – разнообразие от дизайни от Vany Design

Сервизи за чай

Ако обичате да посрещате гости на следобеден чай или самите вие сте фенове на напитката, изберете ефектен сервиз за чай. Той се състои от 12 части – 6 чашки и 6 чинийки. Vany Design предлага голямо разнообразие от цветове и шарки. Сервизите за чай са направени от висококачествен бял порцелан, който е изключително устойчив и може да се мие в съдомияла машина.

Сервизи за кафе

Чували ли сте поговорката: „Душата иска разговори. Кафето е само повод.“? Сервизът за кафе е един от задължителните аксесоари за дома. Дори да нямате специален сервиз за торта или за чай, кафето е универсална напитка, която заслужава да се поднесе по елегантен начин. Сервизът за кафе е от 12 части – 6 чашки и 6 чинийки. Впечатлете гостите си или превърнете сутрешното си кафе в още по-специален ритуал.

Сервизи 2

Сервизи за кафе – задължителен аксесоар за дома

Аксесоари за сервиране на кафе и чай

Ако вече сте избрали сервиз за чай или кафе, можете да помислите за допълнение, което да завърши комплекта. Аксесоарите за сервиране на кафе и чай включват: канички, захарница, дори и десертни чинийки. Те са изработени от същия висококачествен порцелан и се предлагат в най-различни десени. Направете сладките разговори още по-приятни със сервизи от Vany Design!

Сервизи за торта

Сервизи за чай

Сервизи за кафе

Аксесоари за сервиране на кафе и чай

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка