Изберете страница

През 2021 г. Великден се пада на 2 май. Това означава, че можете да боядисате яйцата на 29 април (четвъртък) или на 1 май (събота). Колко хубаво е, ако в тази празнична традиция участва цялото семейство, дори и най-малките. За целта, ние от Vany Design, ви предлагаме специална детска серия престилки за готвене за Великден. Така и малки, и големи спокойно ще се впуснат в празничните приготовления.

Детски престилки за готвене за Великден

Важно е да приобщим децата към семейните традиции още от най-ранна възраст. Вземете ги с вас в кухнята, докато месите великденските козунаци или боядисвате яйцата. Нека ви помогнат, за да усетят духа на празника. Децата имат най-богато въображение, така че техните яйца със сигурност ще бъдат най-пъстри и интересни. Сложете им по една детска престилка за готвене и ги оставете да се поизцапат. В нашия сайт ще откриете готварски престилки с великденски шарки, дори за най-малките – за деца до 3-годишна възраст и малчугани от 3 до 6 годинки. Към престилките за готвене можете да добавите и ефектна готварска шапка. Малчуганите ще се чувстват като истински шеф готвачи!

Престилки за готвене 1

Престилки за готвене – за малки и големи с готварска шапка

Великденски престилки за готвене за цялото семейство

Направете мил подарък на цялото семейство с чудесни великденски престилки за готвене за малки и големи. Те могат да са в един десен или всеки член на семейството да си избере шарка, която най-много му допада. Ако пък искате готварски престилки, актуални през цялата година, изберете от останалите десени, налични в сайта ни. Нека всички от семейството се вихрят в кухнята и боядисват яйцата заедно, без да се притесняват, че ще се изцапат. Нашите готварски престилки, включително и великденските, са изработени от висококачествени италиански платове, които спокойно могат да се перат, без това да се отрази на цветовете и качеството им.

Престилки за готвене 2

Престилки за готвене от Vany Design – чудесна идея за подарък за цялото семейство!

Защо да поръчате великденски престилки за готвене от Vany Design?

Нашите великденски престилки за готвене за цялото семейство са с бутикова стойност, тъй като можете да ги поръчате по индивидуални размери, а ние ще ги ушием в най-кратък срок. Само сега, ако поръчате два артикула с великденски мотиви, получавате 7% отстъпка от цената! Подгответе се за празника!

Детски престилки за готвене за Великден

Великденски престилки за гответе за цялото семейство

Защо да поръчате великденски престилки за готвене от Vany Design?

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка