Изберете страница

През 2021 г. Великден се пада на 2 май. Това означава, че можете да боядисате яйцата на 29 април (четвъртък) или на 1 май (събота). Колко хубаво е, ако в тази празнична традиция участва цялото семейство, дори и най-малките. За целта, ние от Vany Design, ви предлагаме специална детска серия престилки за готвене за Великден. Така и малки, и големи спокойно ще се впуснат в празничните приготовления.

Детски престилки за готвене за Великден

Важно е да приобщим децата към семейните традиции още от най-ранна възраст. Вземете ги с вас в кухнята, докато месите великденските козунаци или боядисвате яйцата. Нека ви помогнат, за да усетят духа на празника. Децата имат най-богато въображение, така че техните яйца със сигурност ще бъдат най-пъстри и интересни. Сложете им по една детска престилка за готвене и ги оставете да се поизцапат. В нашия сайт ще откриете готварски престилки с великденски шарки, дори за най-малките – за деца до 3-годишна възраст и малчугани от 3 до 6 годинки. Към престилките за готвене можете да добавите и ефектна готварска шапка. Малчуганите ще се чувстват като истински шеф готвачи!

Престилки за готвене 1

Престилки за готвене – за малки и големи с готварска шапка

Великденски престилки за готвене за цялото семейство

Направете мил подарък на цялото семейство с чудесни великденски престилки за готвене за малки и големи. Те могат да са в един десен или всеки член на семейството да си избере шарка, която най-много му допада. Ако пък искате готварски престилки, актуални през цялата година, изберете от останалите десени, налични в сайта ни. Нека всички от семейството се вихрят в кухнята и боядисват яйцата заедно, без да се притесняват, че ще се изцапат. Нашите готварски престилки, включително и великденските, са изработени от висококачествени италиански платове, които спокойно могат да се перат, без това да се отрази на цветовете и качеството им.

Престилки за готвене 2

Престилки за готвене от Vany Design – чудесна идея за подарък за цялото семейство!

Защо да поръчате великденски престилки за готвене от Vany Design?

Нашите великденски престилки за готвене за цялото семейство са с бутикова стойност, тъй като можете да ги поръчате по индивидуални размери, а ние ще ги ушием в най-кратък срок. Само сега, ако поръчате два артикула с великденски мотиви, получавате 7% отстъпка от цената! Подгответе се за празника!

Детски престилки за готвене за Великден

Великденски престилки за гответе за цялото семейство

Защо да поръчате великденски престилки за готвене от Vany Design?

Количката е празна