Изберете страница

Търсите подарък за рожден ден, имен ден или друг личен празник? Ако човекът е кулинар, можете да му поръчате престилка за готвене, но не каква да е, а с персонализиран надпис! Този подарък е подходящ както за мъж, така и за жена. Ние от Vany Design предлагаме голямо разнообразие от десени и модели на престилки за готвене. С удоволствие ще изпишем, желания от вас, надпис върху тях, за да направим подаръка наистина специален.

Защо престилки за готвене с персонализиран надпис?

Имате ваш близък, който винаги си е мечтал да бъде Мастършеф, който обича да експериментира в кухнята и може да прекара часове, без да излиза оттам? Тогава му подарете престилка за готвене с неговото име: „Шеф Виктория“, „Шеф Георгиев“ и т.н. Може да изберете и нещо по-закачливо като: „Най-добър готвач“; „Внимание! Пожар в кухнята“ или какво друго ви дойде наум. Ние обичаме да създаваме нестандартни престилки за готвене за нашите клиенти!

Престилки за готвене 1

Престилки за готвене с персонализиран надпис за любители кулинари

 

Престилки за готвене с ръкавици, ръкохватки или готварска шапка

Чудесно допълнение към ефектните престилки за готвене са ръкавиците и ръкохватките за горещи съдове, както и готварските шапки. Можете да ги поръчате в същия цвят или десен като престилката. Предлагаме готварски шапки – пуканки и пилотки. Изберете модела, който повече ви харесва, а ние ще го ушием в размери за малчугани от 3 г. до 6 г.; за деца от 6 г. до 12 г. или в универсален размер за мъже и жени.

Освен практичен подарък, ръкавиците и ръкохватките са чудесен акцент в интериора на кухнята. Всеки би се зарадвал на персонализиран подарък, в който сте вложили внимание и отношение. Ние от Vany Design предлагаме голямо разнообразие от платове и модели, от които да избирате, за да зарадвате скъп на сърцето ви човек!

Престилки за готвене 2

Престилките за готвене се допълват чудесно с готварска шапка

 

Защо да поръчате персонализирани престилки за готвене от Vany Design?

Всички престилки за готвене, които предлагаме, се шият от висококачествени платове. Имаме както дамски така и мъжки модели, но шием и по индивидуални размери. Държим на перфектното изпълнение, без проблем може да избродираме име или пожелание върху престилките за готвене, затова те са с бутикова стойност. Изпълняваме поръчките в кратки срокове и гарантираме ненадминато качество на всеки един продукт, защото за нас клиентът е най-важен!


Защо престилки за готвене с персонализиран надпис?

Престилки за готвене с ръкавици, ръкохватки или готварска шапка

Защо да поръчате персонализирани престилки за готвене от Vany Design?

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка