Изберете страница

Много се е изписало и изговорило за Свети Валентин през последните години, истинската е, че това е един красив празник, който можем да споделим с най-любимите хора. Защо да пропускаме тази възможност? Създайте уют и внесете любовната тематика в дома си. Как? Като аранжирате трапезата с подложки или каре за маса във формата на сърце! Вижте нашите идеи за празника, надяваме се да ви харесат!

Свети Валентин с любим човек

Ако имате половинка до себе си, най-вероятно ще искате да прекарате празника заедно. Тази година обаче ресторантите не са вариант и вместо това можете да приготвите нещо вкусно вкъщи! Без значение дали сте решили да направите закуска-изненада, уютен обяд или романтична вечеря, масата винаги трябва да изглежда безупречно. За целта изберете каре за маса във формата на сърца! Заложете на романтичен десен и поднесете храната с внимание. При нас ще откриете стандартни размери каре за маса, изработени по дизайн на Vany Design. Предлагаме 4 десена италианска панама, като всяко каре за маса е изработено с допълнително добавен текстил, който придава завършеност на изделието.

Каре за маса 1 - предложение

Каре за маса – предложение за Свети Валентин!

Свети Валентин с приятели

Защо на Свети Валентин не поканите най-близките си приятели у дома, за да се повеселите? Без значение дали ще е на кафе по женски или на вечеря, подложките за маса във формата на сърце, със сигурност ще ви накарат да се чувства по-специално! Можете да ги поставите при поднасянето на кафето и със сигурност няма да останат незабелязани. Подложките за маса във формата на сърце се предлагат в няколко празнични десена. Поглезете се с приятелите си и си направени ресторант у дома! Разбира се, ако не ви се готви, винаги можете да си поръчате храна за вкъщи. Начинът на поднасяне обаче, ще направи празника още по-специален!

Подложка за маса 1 - сърце

Подложка за маса – сърце

Женски подарък за Свети Валентин

Можете да съчетаете карето и подложките за маса във формата на сърце. Така масата ще изглежда много по-завършена! Ако пък самите вие сте поканени на Свети Валентин по женски, карето и подложките за маса в красив десен са чудесна идея за подарък! Можете да изберете от наличните ни модели или да поръчате по ваш размер, за да бъде подаръкът уникален!

Свети Валентин с любим човек
Свети Валентин с приятели
Женски подарък за Свети Валентин

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка