Изберете страница

Корпоративни клиенти

С какво можем да ви бъдем полезни?

Нашата работа е да изпълняваме нестандартни изделия от текстил, които не всеки би се наел да ушие за вас, защото е трудоемко за изпълнение. Ние от VANY DESIGN ще създадем вашия така желан продукт, само споделете с нас. Да бъдете уникални и отличаващи се от конкурентите е от значение.

Какво впечатление искате да оставите у клиентите си? Как искате те да ви запомнят и отличат от другите?

Разбира се един ресторант се запомня от вкусната храна поднесена от отзивчив персонал. Създадената стилна и уютна обстановка завършва крайното впечатление.
Ние успешно можем да решим тези ваши затруднения. Способни сме да издирим харесания от вас плат, да ушием мечтания артикул по точно зададени от вас критерии и също така да ви дадем полезни съвети, които ще ви позволят да се сдобиете с един наистина красив и качествен краен продукт.

Кои са VANY DESIGN?

Ние сме млад екип вдъхновени почитатели на личния стил и не се страхуваме от предизвикателствата. Готови сме да реализираме всяка една идея осъществима от плат.
Страстно влюбени сме в работата си и за да можем да я вършим качествено, сме развили до съвършенство умението да разбираме клиентите си и техните нужди.
Имаме богат опит и същевременно огромно любопитство към новото, различното и функционалното, които взети заедно ни позволяват да създаваме продукти с висока стойност и дълъг живот на употреба.
Вярваме, че човек може да нарече себе си успял, едва когато открие призванието си в живота и го върши с лекота и обич. И само и единствено тогава, чрез творческата си енергия и вложеното време, може да бъде наистина полезен и за другите.

КаквА точно Е нашата дейност?

– Шивашки услуги на високо ниво. Готови сме да поемем по-сложни и трудоемки модели за изработване на покривки за маса и какъвто и да е артикул. Владеем техниката Патчуорк, която ни позволява да творим свободно и смело.
– Допълнителна услуга – HoReCa – покривки за маса на едро за хотели, ресторанти, кетъринг.

VANY DESIGN

VANY DESIGN е официален представител на гръцката семейна фирма TRIO, която е производител на сервизи за хранене от 1989 г. Следвайки строгите европейски стандарти за качество и стандарт.
Създават и предлагат избрани продукти на пазара водени от вярата, че малките детайли правят живота по-красив. Сами ще се уверите в разнообразието на дизайн и форми.
Сериите им сервизи за хранене, които със сигурност ще задоволят и най-изтънчения вкус. Свържете се с нас за повече информация.
Предимство – разнообразие от 20 форми и стилове на комплекти сервизи за хранене, които се поддържат на една ръка разстояние. Срокът на изпълнение на поръчки е кратък. Имате възможност да брандирате сервизите с вашето лого качествено и бързо.

Какво точно правим?

Първата и най-важна стъпка от целия процес е да разберем какво точно желаете, каква е вашата идея. За целта може да контактуваме в писмена форма, да се чуем по телефона или да си уредим лична среща. В определени случаи насрочваме и оглед, особено когато става въпрос за цялостното преобразяване на дома ви и има нужда да се съобразят много фактори.
След като сме уточнили и най-малките подробности около вашите идеи, ще ви предложим план как точно да ги осъществим.
Голямо щастие е, че имаме достъп до невероятно разнообразие от качествени платове на територията на България (но не само), което ни позволява да изпълним (почти) на 100% вашите изисквания.
Следващата стъпка е същинското превръщане на мечтата в реалност. Взимаме си нужното време, за да сме сигурни, че всеки един детайл от творческия процес е изпипан докрай. Веднъж създаден, продуктът се документира и ви се предава по предпочитан от вас начин – лично или с куриер.

За кого са предназначени нашите услуги?

Щастливи сме, когато ни срещат хора, които знаят какво искат да постигнат, как да изглеждат нещата им и най-вече защо. Имат приоритети, имат и изисквания. Ценят качествените продукти и знаят, че ги заслужават.
Работата с тях винаги е обогатяваща и удовлетворителна – и за двете страни.
Ако и вие обичате да получавате това, което желаете, за нас ще е удоволствие да се запознаем с вашият проект и да ви съдействаме по пътя на осъществяването му.
0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка