Изберете страница

Коледа е най-хубавият семеен празник! Той е символ на уют, хармония и топлина. Тази година изненадайте близките си със  стилен и уникален подарък – коледни спални комплекти по Ваш дизайн! Ние от Vany Design превръщаме всяка идея в реалност и създаваме индивидуални коледни спални комплекти, които носят нежност и топлина!

 

Коледни спални комплекти 1

Коледни спални комплекти – пресъздайте коледно настроение и в спалнята!

Коледни спални комплекти по Ваш дизайн

Коледните спални комплекти, или т. нар. спално бельо, включва: долен чаршаф, плик за олекотена завивка и калъфки за възглавници. Можете да ги поръчате заедно или по отделно, а най-хубавото е, че можете да изберете различен десен за всяка част! Освен това нашите спални коледни комплекти са двулицеви, затова развихрите въображението си и изберете различни цветове за всяко лице. Така все едно ще имате не един, а два коледни спални комплекта! Ако желаете, можем  да добавим и бродиране на послание – „Обичам те“, „Весела Коледа“ или друго по Ваш избор. Единственото, от което се нуждаем за изработката на коледните спални комплекти, са точните размери!

Висококачествени коледни спални комплекти

Освен разнообразие от десени, ние от Vany Design Ви гарантираме безупречно качество на нашите коледни спални комплекти! Всички те са изработени от 100% памук Ранфорс, подплатени са с 80 или 100 грама вата и са капитонирани. Коледните спални комплекти са с леко сатиниран ефект, така че да се насладите на нежно докосване. Гладките нишки и ненарушимата щампа са гаранция за дълъг живот на спалното бельо и неповторим комфорт между завивките. Коледните спални комплекти могат да се перат в пералня на до 40 градуса и да се сушат в сушилня. Не се тревожете за шарките, защото те не избеляват!

Коледни спални комплекти за всяко легло

Без значение дали търсите коледни спални комплекти за огромна спалня, за приста или пък за детско креватче, ние можем да изработим точно това, от което имате нужда. Освен размерите и десена, можете да изберете всичко до най-малкия детайл – дали калъфките да са с цип, да има ли ластик на долния чаршаф, да добавим ли дантела или къдрички? 

Тази година подарете нежност и изберете коледни спални комплекти от Vany Design за неповторим уют в дома!

Коледни спални комплекти 2

Коледни спални комплекти – предложение от Vany Design

 

Открийте най-подходящият спален комплект за вас

Коледни спални комплекти по Ваш дизайн

Висококачествени коледни спални комплекти

Коледни спални комплекти за всяко легло

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка