Изберете страница
Коледни покривки за маса 1

Коледни покривки за маса – чудесното допълнение към всяка трапеза!

Искате ли тази Коледа да впечатлите гостите си с невероятна празнична трапеза? Тогава първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са коледните покривки за маса! Изборът им ще определи цялото излъчване на празничната вечеря. Дори да изглежда лесен, има няколко тънкости, за които е добре да внимавате. Вижте нашите съвети за избор на коледни покривки за маса, които да направят празника Ви още по-вълнуващ!

Коледни покривки за масаизбор на цвят и десен

Първото нещото, което трябва да решите, докато разглеждате коледни покривки за маса, е какви цветове искате да преобладават. Можете да изберете бели или сребристи нюанси, които са по-елегантни, или пък ярки, червени и с много цветни детайли, които са по-тържествени. Всичко зависи от усещането, което искате да постигнете и посудата, с която разполагате.

Коледни покривки за маса по точен размер

Най-красивите коледни покривки за маса са тези, които са изработени от висококачествена материя и са точният размер за Вашата маса. За това най-добре е да заложите на коледни покривки за маса по поръчка. Единственото, което трябва да направите, е да си харесате десен и да вземете правилно размерите на масата.

Коледни покривки за маса според формата

Често клиентите правят грешката да купуват коледни покривки за маса, които не отговарят на формата на тяхната маса. Това определено не изглежда добре. Затова препоръчваме Вашите коледни покривки за маса да са по поръчка. Без значение дали масата е кръгла, елипсовидна, квадратна или правоъгълна, ние от VanyDesign ще изработим всичко по индивидуалните Ви размери. Освен това можем да добавим декоративен кант, дантела, букли или къдрици за още по-впечатляващо излъчване.

Коледни покривки за маса от VanyDesign

Коледните покривки за маса, които ние от VanyDesign изработваме, са идеални за подарък или за дома. Материите, с които работим, са висококачествени, могат да се перат на 40 градуса без да избледняват. Повечето по коледните  покривки за маса съдържат 60% памук и 40% полиестер. При покупка на две коледни покривки за маса, получавате като подарък панер за хляб, който да украси празничната Ви трапеза!

Коледни покривки за маса 2

Коледни покривки за маса – предложение от Vany Design

Ще се радваме да направим Вашата Коледа специална!

Разгледайте  нашите стилни предложения за покривки за маса

Коледни покривки за маса – избор на цвят и десен

Коледни покривки за маса по точен размер

Коледни покривки за маса според формата

Коледни покривки за маса от VanyDesign

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка