Изберете страница

Кухнята е сърцето на всеки дом! Храната е начин да изразим любовта и топлото си отношение към най-близките, особено на Коледа. Ако търсите идея за подарък за мъж или жена с любов към готвенето, или самите Вие обичате да прекарвате време в кухнята, изберете коледни готварски престилки! Те са красив и практичен подарък, който всеки кулинар ще оцени. Ние от VanyDesign предлагаме коледни готварски престилки с бутиково качество, шием по поръчка и Ви даваме възможност да персонализирате подаръка си!

Коледни готварски престилки 1

Коледни готварски престилки по поръчка – идеален подарък за любим човек

Коледни готварски престилки с бутиково качество

Ако търсите коледни готварски престилки с бутикова стойност, VanyDesign е Вашето място! Ние работим само с висококачествени материи и десени, които не променят първоначалния си вид дълго след използване. Те са лимитирана серия от Испания, което Ви гарантира ненадмината уникалност. Нашите коледни готварски престилки са лесни за поддръжка и могат да се използват с удоволствие всеки ден!

Персонализирани коледни готварски престилки

Ако пък искате Вашите коледни готварски престилки да са още по-специални, можете да ги персонализирате. Изберете какво да пише върху престилката и ние с удоволствие ще го бродираме за Вас. Най-често клиентите ти предпочитат надпис  „Шеф………“ (и името на човека, за когото е подаръкът). Така близките Ви ще получат уникални коледни готварски престилки, които винаги ще им напомнят за Вас!

Коледни готварски престилки и ръкохватки

Нашите коледни готварски престилки се предлагат в комплект с два броя ръкохватки за горещи съдове. Те са в същия десен и правят подаръка още по-завършен. Комплектът е изработен от 60% памук и 40% полиестер. Коледните готварски престилки на VanyDesign са с регулираща се презрамка, за да паснат идеално на всяка фигура. Предлагаме различни модели за мъже и жени. Всеки от тях е с доказано качество и неповторим стил!

Коледни готварски престилки 2

Коледни готварски престилки по поръчка – ще откриете в нашия сайт!

С коледните готварски престилки от VanyDesign ще зарадвате всеки любител на кулинарията и ще направите един истински и личен подарък!

 

Разгледайте още идеи за персонализирани престилки за готвене

Коледни готварски престилки с бутиково качество

Персонализирани коледни готварски престилки

Коледни готварски престилки и ръкохватки

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка