Изберете страница

Поставянето на калъф за прибори и пръстен за салфетки е нещо, което рядко правим в ежедневието. Обикновено те се свързват с по-официални поводи, семейни празници и тържества. Точно за това е важно да ги подберете така, че да допълнят изисканата визия на Вашия тържествен обяд или вечеря.

Калъфи за прибори

Ако искате да декорирате масата в по-официален стил, изберете калъф за прибори от текстил. В него старателно подредете приборите на хранене за всеки гост.

Калъф за прибори - текстилни

Калъф за прибори от текстил

Пръстен за салфетки

Текстилните пръстени за салфетки са чудесно допълнение не само към салфетките, но и към целия облик на масата. Освен стандартния пръстен в кръгла форма, може да изберете и закачлива панделка, която да играе ролята на пръстен.

Салфетки

Поставянето на текстилни салфетки създава една по-изискана атмосфера. Ако организирате домашна вечеря или обяд, изберете салфетки с размер 30/30 см до 40/40 см. Стандартът за текстилните салфетки в ресторант е между 40/40 см и 50/50 см.

Салфетки за маса

Салфетки за маса

Как да изберете калъф за прибори?

На първо място трябва да се ръководите от тематиката на вечерята. Тя ще определи водещите цветове и десени. За да изглежда масата ви максимално хармонична, съчетайте калъфа за прибори с покривката. Ако искате калъфите да бъдат акцент на трапезата, заложете на материя и цвят, които се различават от покривката.

За стилна визия комбинирайте калъфа за прибори с тишлайфер или подложки за маса. Ако искате да подчертаете Вашия уникален стил, избягайте от стандартните модели и поръчайте такива с добавени ширити или пък съчетание от два различни десена.

За по-специални поводи заложете на широк модел калъф с допълнителен джоб за салфетка. Той има опция да се затвори, така приборите ще са защитени, дори при събития на открито.

Калъф за прибори - изящен

Калъф за прибори за специални поводи

Как да изберете пръстен за салфетки?

Най-логичният и лесен вариант за избор на текстилни пръстени е да ги съчетаете със салфетките. Те могат да са от една материя и в един цвят. Ако търсите контраст, изберете два различни десена текстил. Пръстените за салфетки успешно се съчетават с покривката, тишлайфера, калъфите за прибори или друг текстилен елемент на масата. С тяхна помощ можете да правите различни декорации.

За да превърнете Вашата маса в истинско произведение на изкуството, доверете се на професионалистите от Vany Design! Предлагаме разнообразие от текстили, бутиково качество и прецизна изработка по индивидуални размери!

Калъфи за прибори

Пръстен за салфетки

Салфетки

Как да изберете калъф за прибори?

Как да изберете пръстен за салфетки?

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка