Изберете страница

Най-лесният и бърз начин да предпазите вашите мебели от захабяване е поставянето на калъфи за столове и дивани. С тях можете да удължите живота на новите мебели или да разкрасите старите. Ако не искате да сменяте обзавеждането, но имате нужда от глътка свеж въздух в интериора, разчитайте на калъфи за столове/ дивани по поръчка.

Калъфи за столове

Столовете в кухнята и трапезарията са подложени на най-големи изпитания като замърсяване и износване. За да ги предпазите, използвайте калъфи за столове по поръчка. Изпратете ни точни размери и ние от Vany Design ще се погрижим калъфите да са по-мярка. Те се поставят и свалят много бързо и лесно, почистват се и се перат, без това да влияе на цветовете им. Изберете калъфи за столове с устойчива на надраскване дамаска, ако имате малки деца или домашни любимци.

Калъфи за столове и дивани 1

Калъфи за столове по поръчка от Vany Design

Калъфи за дивани

Диванът – мястото, на което се събира цялото семейство, посрещате гости, гледате телевизия или се излежавате с домашния си любимец. За да го запазите по-дълго време в топ форма, поставете калъф за дивани. Той предпазва от замърсявания, износване, освен това освежава интериора. Най-добре е калъфите за дивани да се изработват по поръчка, за да сте сигурни, че ще паснат до сантиметър. Имате диван в нестандартна форма? Това не е проблем за професионалистите от Vany Design!

Калъфи за столове и дивани 2

Калъфи за дивани за освежаване на интериора

Как да вземете размери за калъфи за столове/дивани?

Това, което често притеснява клиентите при поръчка за калъфи за столове и дивани, е дали правилно са вземи размерите на мебелите. Ние от Vany Design ви помагаме измерването да се случи точно, бързо и лесно. Изпращаме шаблони, върху който да попълните размерите си или идваме на място, за да вземем сами размерите. Може да направим видео разговор, в който да ви помогнем да измерите правилно вашите мебели. Така гарантираме, че изработените по поръчка калъфи за столове и дивани ще паснат идеално на вашите неповторими мебели. Доверете се на опита и изберете Vany Design!

Калъфи за столове

Калъфи за дивани

Как да вземете размери за калъфи за столове/дивани?

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка