Изберете страница

Ако искате да предпазите мебелите от износване и замърсяване, използвайте калъфи за мебели! За да паснат идеално във Вашия дом, най-добре поръчайте калъфи по индивидуален размер. Ние от Vany Design ще изработим всичко с много внимание и любов. Вижте как бързо и лесно да поръчате калъфи за мебели в няколко стъпки.

Поръчка по стари калъфи

Ако Вашата мебел вече има калъф, свалете го и ни го изпратете, а ние ще ушием новите облекла за Вашите мебели според неговите размери. Така няма да се налага да измервате мебелите и да ни пращате размери.

Калъфи за мебели по Ваш размер

Ако нямате калъфи, тогава ще трябва да ни дадете размери. Не се притеснявайте за тази стъпка, защото ще ви изпратим скица, по която да нанесете размерите. Това ще ви улесни и спести много време.

Калъфи за мебели 1

Калъфи за мебели по Ваш размер от Vany Design

Изпратете снимка на мебелите

Ако ни изпратите снимки на мебелите, за които искате да изработим калъфи, това ще ни помогне да изберем най-подходящия модел. Ако имате по-нестандартни мебели, най-добре ги донесете в нашето ателие. В някои случаи ние можем да дойдем на място, в дома Ви, и да вземе размерите.

Другият вариант е да изберем модел калъф, който покрива съответната мебел и се фиксира свободно. Ако Вашата мебел не позволява поставянето на калъф, може да изработим подходяща покривка, която да предпазва от замърсяване и износване.

Избор на текстил

Щом вече имате точните размери и сте се спели на конкретен модел, е време да изберете текстила или дамаската, от които да ушием Вашите нови калъфи за мебели. Предлагаме наистина голямо разнообразие от цветове, десени и материи. Те са красиви, ефектни и лесни за поддръжка.

Калъфи за мебели 2

Калъфи за мебели – изберете подходящ текстил

Защо да изберете калъфи за мебели от Vany Design?

Ние създаваме индивидуални проекти, вдъхновени от мечтаната визия за Вашия дом. Предлагаме бутикова стойност на изработка на всички калъфи за мебели по индивидуален размер, защото вярваме, че нашите клиенти заслужаваш най-доброто. Нашите продукти се отличават от масово предлаганите калъфи за мебели на пазара. Работим бързо, съобразяваме се с всички Ваши изисквания, както стилови, така и финансови, за да създадем точно това, от което имате нужда. Нашата цел е да направим дома Ви още по-уютен и красив!

Поръчка по стари калъфи

Калъфи за мебели по Ваш размер

Изпратете снимка на мебелите

Избор на текстил

Защо да изберете калъфи за мебели от Vany Design?

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка