Изберете страница

Лятото е сезонът на почивките и морето, но и времето, в което да се погрижите за дома. Освежете интериора като смените старите пердета и завеси с нови – по-цветни, по-свежи и по-летни! Изберете по-плътни материи, които спират слънцето и правят още по-уютен Вашият хладен домашен рай. Вижте нашите летни предложения за пердета и завеси, с които да преобразите всяка стая!

Морски плътни пердета

Ако харесвате синия цвят, който Ви напомня за безкрайната морска шир, изберете пердета на синьо райе. Редуващите си нюанси син цвят ще Ви пренесат на лятна почивка, без да излизате от дома си. Плътните пердета са чудесни през топлите месеци, защото спират жаркото слънце, а Вие се радвате на прохлада и нов интериор.

Пердета и завеси 1

Морски пердета на синьо райе от Vany Design

Плътни пердета с полъх от Хавай

Ако обичате екзотични острови, каквито са Хавайските, пренесете част от атмосферата им и във Вашия дом! Изберете плътни завеси с десен на тропически растения в синьо-зелен цвят. Те чудесно ще освежат интериора като му придадат един по-бохемски стил. Може да ги поставите във всекидневната, трапезарията, а защо не и в спалнята. Освен това пердетата ще задържат прохладата в помещението.

Пердета и завеси 2

Плътни пердета с тропически десени

Плътни пердета на цветя

Малко цвят в интериора ще Ви дари с ведро настроение през летните месеци, затова изберете плътни пердета с пъстри цветя. Те се съчетават чудесно с различни стилове на обзавеждане. Изберете цветове, които най-много Ви хармонират през летния сезон и се насладете на нови завеси в хола или трапезарията. Една романтична нотка в интериора никога не е излишна!

Пердета и завеси 3

Пердета на цветя – чудесно допълнение към интериора

Плътни пердета с… кактуси

Ето едно по-нестандартно предложение – перде с кактуси! Зеленият им цвят ще внесе свежестта на природата в дома Ви. Пердетата ще се превърнат в най-атрактивната част от интериора. Смело може да ги окачите във всекидневната, кухнята, а защо не в спалнята или детската стая. Това лято бъдете различни!

Пердета и завеси 4

Пердета с кактуси – свежи и модерни

Пердета и завеси по поръчка

Ние от Vany Design с внимание и лекота ще изработим Вашите мечтани пердета и завеси! Изберете десен от висококачествените испански платове, които предлагаме и ни изпратете точни размери. Останалото е наша работа. Гарантираме пердета и завеси с високо качество и бутикова стойност, които ще искате да използвате дълго след края на лятото!

Морски плътни пердета

Плътни пердета с полъх от Хавай

Плътни пердета на цветя

Плътни пердета с… кактуси

Пердета и завеси по поръчка

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка