Изберете страница

За нас

Високо качество с бутикова стойност

Разнообразни решения и нестандартни продукти

Кратки срокове на изпълнение за индивидуални проекти

Нашата концепция

Vany Design предлага решения, които да задоволят най-дълбоките нужди, които не са само функционално и емоционално удовлетворение избирайки продукт или услуга, те търсят удовлетворение на човешкия дух.

Ние създаваме индивидуални проекти с бутикова стойност. Разграничаването и отличаването на продуктите от присъстващите на пазара е нашето основно предимство.

Вашите индивидуални виждания могат да се реализират в кратък срок съответстващ на Вашите персонални изисквания и възможности, както финансови, така и съобразени изцяло с интериорното пространство на Вашия дом.

Нашата основна цел е да докоснем ума и сърцето Ви!

Защо е важен интериора

Пространството, което ни заобикаля би трябвало да ни зарежда с позитивна енергия и настроение за лекота в действията и решенията, които вземаме. Цветовите съчетания определят до голяма степен нашето настроение през деня. А стилът на интериора може да ни пренесе в далечни мечтани дестинации. Аксесоарите, които допълват стилистиката на пространството завършват цялостното интериорно зададения първоначален план за завършена стилистична цел. Целта на клиента да се пренесе в своята мечтана среда, която да е съобразена индивидуално с неговите представи. VANY предлага извън масовото производство ръчно произведени артикули съобразени с емоциите на клиента.

За създателя

Коя съм аз? Завършила съм мениджмънт и маркетинг, за целта изучавах и човешката природа. Бях любопитна коя е силата, която движи човешкият стремеж към постигане на съвършено щастие и радост от живота. Сигурно знаете, че щастието за всеки отделен човек е различна величина, но в основата му стои свободата. Да бъдеш свободен да избираш само по себе си предизвиква радост и щастие. Ограниченията ме правят нещастна. За мен няма невъзможни неща. Ето защо се захванах да творя с текстил. Това е материя, която ни дарява с пълна свобода да творим. Разнообразието от десени може да ни зашемети.
Единственото, което е необходимо е да мечтаем и да превърнем мечтите си в реалност лесно и бързо.

И така пълна свобода да превърнем и най-смелите си мечтите си в реалност. Тук и сега с Вани всичко е възможно. Сподели с мен, твори с мен и си подари щастие. Преобразувай своят дом само с няколко стъпки. 1 сподели своята мечта или цел. 2 аз ще ви предложа няколко възможности за да я осъществим. 3 използвате свободата, която имате и вашето креативно Аз ще ви подскаже кое е най-доброто решение за постигане на щастие. Вашият стил ще бъде развит и съвършен.

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка