Изберете страница

Храната е най-лесният и приятен начин да се свързваме с близки и приятели. Сигурно и вие си мечтаете да сервирате ястията си в красиви и елегантни сервизи за хранене. Те са сред аксесоарите за дома, които се използват изключително дълго време, особено ако са порцеланови. Ние от Vany Design обичаме естетиката и изисквания стил, затова ви предлагаме голямо разнообразие от висококачествени сервизи за хранене от 20 до 72 части; детски сервизи и специални арт колекции.

Сервизи за хранене – 20 части

Сред най-използваните аксесоари за кухнята са сервизите за хранене от 20 части. Освен това те са чудесна идея за подарък! Vany Design е официален представител на TRIO – Life is nice  – гръцки производител на порцеланови сервизи за хранене, прибори за хранене, стъклени чаши и закалена керамика. Те отговарят на високите стандарти за качеството и дълъг живот. Сервизите са подходящи както за ежедневието, така и за по-специални поводи.

 

Сервизи за хранене

Сервизи за хранене от 20 части – свежо предложение от Vany Design

Сервизи за хранене – 72 части

Ако искате цялата посуда в кухнята ви да бъде в един стил, изберете сервизи за хранене от 72 части. Те съдържат всичко необходимо за едно незабравимо кулинарно изживяване. Освен различни видове чинии, сервизите включват няколко вида плата, купа за салата, супник и сосиера. Имаме над 50 дизайна, от които да изберете. Съдовете могат да се мият в съдомиялна и да се използват в микровълнова фурна. Към всеки сервиз за хранене можете да поръчате сервиз за чай или за кафе.

Детски сервизи за хранене

Децата често отказват да опитат различни храни, просто защото не са им поднесени по атрактивен начин. Детските сервизи за хранене могат успешно да се справят с този проблем. Те са с цветен и интересен дизайн, изработени от висококачествен бял порцелан и са много удобни за малчуганите. Предлагаме детски сервизи от 5 или 6 части, които включват купичка, чинийка, чашка, лъжичка, виличка и ножче.

Детски сервизи за хранене

Детски сервизи за хранене – цветен дизайн

Арт колекция сервизи за хранене

За истинските ценители на сервизите за хранене препоръчваме нашата арт колекция. Това е луксозна серия с ненадминато немско качество. Щампите по всички съдове са ръчна изработка. Някои дизайни имат и позлата 24 K GOLD. Тези сервизи са истинско произведение на изкуството.

Сервизи за хранене – 20 части

Сервизи за хранене – 72 части

Детски сервизи за хранене

Арт колекция сервизи за хранене

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка