Изберете страница

Лятото е време за срещи с приятели и весели партита. Без значение дали посрещате гостите вкъщи, на двора или пък на вилата, подредбата на масата винаги прави впечатление. Вижте как да декорите трапезата за лятно парти само с два елемента – подложки за маса и панери за хляб. Гостите Ви ще останат очаровани!

Подложка за маса и панер за хляб – Корабно въже

Влизаме веднага в морската тематика с десен на корабно въже в синьо и бяло. Изберете подложки за маса и панери за хляб според броя на гостите, така че всеки да се почувства специален. Може да поръчате комплект от 4, 6 или 12 броя подложки или от колкото броя имате нужда. Така ще имате тема на вечерята и едно по-красиво и запомнящо се представяне на храната.

Подложка за маса и панер за хляб 1

Подложка за маса и панер за хляб – морска тематика

 

Подложка за маса и панер за хляб – Морско дъно

Още един свеж десен с бяло и синьо – морските цветове, които ще Ви отведат на брега на морето, без значение къде се намирате. Подложките и панера са от приятна лека материя – лонета, съставена от  60% памук и 40% полиестер. Могат да се перат на 30 градуса. Морското дъно ще оживее на масата Ви, а гостите почти ще могат да чуят шума на вълните. Превърнете партито в истинска лятна фиеста!

Подложка за маса и панер за хляб 2

Подложка за маса и панер за хляб от качествена материя

 

Подложка за маса и панер за хляб – Котви в синьо и бяло 

Един от най-морските символи е котвата. Този комплект се предлага в две разновидности – с преобладаващ син или бял цвят. Той би стоял чудесно на масата по време на вечерното Ви лято парти с вкусна храна, напитки и музика.

Подложка за маса и панер за хляб 3

Подложка за маса и панер за хляб с преобладващ бял цвят      

Подложка за маса – Компас

Ако искате малко да избягате от класическите морски цветове, но да останете в лятната тематика – изберете подложки за маса Компас. Можете да ги съчетаете с тишлайфер от същия десен и да се възползвате от отстъпка при пазаруване.

Подложка за маса и панер за хляб 4

Подложка за маса – разгледайте при нас!

Поръчайте от Vany Design

За вашето незабравимо лятно парти, поръчайте подложки за маса и панери за хляб от Vany Deisgn. Изберете десен и преценете от колко броя ще имате нужда, а ние с внимание ще изработим морската декорация за Вашата трапеза. Гарантираме ненадминато качество на всеки продукт и много възхитени гости от Вашата лятна трапеза!

Подложка за маса и панер за хляб – Корабно въже

Подложка за маса и панер за хляб – Морско дъно

Подложка за маса и панер за хляб – Котви в синьо и бяло

Подложка за маса – Компас

Поръчайте от Vany Design

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка