Изберете страница

Наближава най-влюбеният ден в годината – Свети Валентин. По всичко изглежда, че най-вероятно ще прекараме 14-и февруари вкъщи, затова нека украсим дома си с настроение.

А какво е Свети Валентин без романтична вечеря? За целта обаче се нуждаете от подходяща покривка за маса! Хубаво е, тя да е в духа на празника, както и да помислите за детайлите.

Покривки за маса – цветове за Свети Валентин

Червеното е цветът на Свети Валентин, а най-разпознаваемият символ е сърцето! Това са и най-предпочитаните покривки за маса. Някои хора го мислят за клиширано, но истината е, че всеки би се зарадвал на подобна, романтична атмосфера. Разглеждайки покривките за маса, можете да се спрете на класическите модели в изцяло червено или розово, или на по-неутрални варианти – в сиво, сребристо и бяло.

Покривки за маса за Свети Валентин

Червените покривки за маса ще допринесат за романтичната атмосфера у дома!

Покривки за маса – как да ги съчетаете?

Ако изберете покривки за маса в тъмни и наситени цветове – червено, бордо, дори розово и лилаво, най-добре е чиниите да са бели, за да контрастират. При по-цветните покривки за маса и такива с щампи, можете да заложите на чинии в бежово или друг неутрален тон.

Покривки за маса и други детайли

За да направите плануваната романтична вечеря, ще имате нужда от още няколко детайла, освен покривките за маса. Можете да изберете красив тишлайфер, който да хармонира с избраната покривка. Панерчетата за хляб от текстил също са интересно допълнение към трапезата. Някои хора обичат да слагат и подложки пред всеки гост. Те трябва да се съчетаят много добре, за да допълнят цялата визия на масата. И за финал, ако искате една наистина изискана вечеря, поставете калъфи за прибори. Те могат да са изработени от същата материя като покривките за маса. Бъдете сигурни, че ще добавят стил към вечерята ви!

Декорация за Свети Валентин с покривки за маса

Изберете подходящи покривки за маса и други детайли от Vany Design!

Ние от Vany Design предлагаме богато разнообразни от покривки за маса, тишлайфери, панери, подложки и калъфки за прибори за Свети Валентин. Те се изработват по форма и размери, дадени от клиента. Гарантираме за безупречното им качество – както на платовете, така и на изработката. Вълшебен Свети Валентин с продуктите на Vany Design!

Покривки за маса – цветове за Свети Валентин

Покривки за маса – как да ги съчетаете?

Покривки за маса и други детайли

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка