Изберете страница

Подготвихте ли градината за лятото? Дворът ви сигурно вече грее с пъстри цветя. Имате нови мебели, които искате да направите по-уютни или пък да вдъхнете живот на старите? Попаднали сте на точното място! Възглавници за пейки и люлки, възглавници за стол или пък градински възглавници – изработваме всичко по ваш размер, бързо и лесно!

Възглавници за пейки/люлки

Най-използваните мебели в градина са пейките, а най-атрактивните – люлките. Ако искате да ги направите още по-удобни и красиви, поставете възглавници за пейки/люлки по поръчка. Всеки производител на мебели използва свой стандарт за размерите, затова е трудно да намерите готови възглавници за пейки/люлки, които да паснат идеално. Ние от Vany Design знаем това и работим по размери на клиента, без значение колко нестандартни са те! Предлагаме голямо разнообразие от десени и цветове, така че бързо да откриете това, което пасва на вашия дом.

Възглавници 1

Възглавници – подходящи за пейки и люлки

Възглавници за стол

Искате да обновите столовете си или да ги направите по-меки и удобни, тогава поръчайте нови възглавници за стол. Предлагаме изключително устойчиви дамаски, подходящи при домашни любимци. Възглавниците за стол, изработени от тях, не се захабяват и не могат да бъдат скъсани от ноктите на вашето животинче. Перат се и се почистват лесно, което удължава живота на вашите възглавници за стол.

Възглавници 2

Възглавници за стол – за меки и удобни столове

Градински възглавници

Градинските мебели са красиви, но често са с нестандартни размери. В този случай имате нужда от градински възглавници, изработени по поръчка. Ние от Vany Desgin изработваме седалки, гръбчета или комплект за столове. Искате да освежите пейките и фотьойлите – декорирайте с градински възглавници! Предлагаме голямо разнообразие от цветове, но и от дамаски, устойчиви на външни влияния, включително и изгаряне от цигара. Градинските възглавници по поръчка са най-доброто решение за мебелите в двора!

Възглавници 3

Възглавници за градински мебели

Възглавници – размери и поръчка

Вземете размери за възглавници бързо и лесно с помощта на Vany Design. Можем да ви изпратим шаблон, на който да нанесете размерите на вашите мебели. Ако ви е по-лесно, очертайте седалката на стола например и ние ще изработим възглавниците по нея. Предлагаме опция да вземем размери на място или да ви помогнем да го направите сами с онлайн връзка. Доверете се на професионалистите, изберете Vany Design за уют във вашия дом!

Възглавници за пейки/люлки

Възглавници за стол

Градински възглавници

Възглавници – размери и поръчка

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина
      Изчисли доставка